П`ятниця, 26.04.2024, 06:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Центр дитячої та юнацької творчості
Головна » 2015 » Червень » 26 » До нових зустрічей, любий "Патріоте"!
13:34
До нових зустрічей, любий "Патріоте"!

Лишень тиждень пройшов, як закінчила свою роботу ІІІ і остання зміна наметового туристсько-краєзнавчого табору "Патріот". Ми іще пам'ятаємо, як це - співати гімн України у сто голосів, перевіряти бойовий дух, бігати по лісу в пошуках орієнтирів, копати окопи, їсти з металевого посуду біля намету смачнючу їжу на свіжому повітрі... "Патріот" зачинив свої двері, але лише для того, щоб знову, у 2016 році зустріти вас радо та гостинно прийнявши на свої зелені груди. 
Впродовж усіх трьох заїздів кожна з команд показала свої кращі вміння, навчились новому та з користю відпочили. Вас підіймали бали та бодрили бодрики. Деякі команди здобули перемоги. Деякі команди залишились позаду. Ми бажаємо вам притримати це відчуття на протязі року, прийти у новий "Патріот" і підтвердити свою першість, або ж взяти реванш у переможців! Адже за рік може багато чого помінятись! І маленька команда має шанс стати великою, маленький козачок вирости у великого козака, і в побуті команди все ж з'явиться чарівний контейнер для посуду. Сподіваємося, що кожний керівник та кожна дитина дістали неймовірне задоволення від перебування у "Патріоті". 
Школи, що так і не потрапили до нас - ми будемо чекати вас у наступному році!
Дякуємо школам, що відгукнулись на наш конкурс стінгазет! Підсумки його підіб'ємо на наступному тижні, але зараз хочеться представити деякі уривки про враженння дітей від перебування у "Патріоті", узяті з бортжурналів:
- "Сьогодні останній вечір, остання ніч у таборі "Патріот". Ми 9-класники і тут перебуваємо уже 4 рік... З кожним роком все цікавіше і з кожним роком дні проходять швидше! Ми не хочемо додому!" - бортжурнал команди "Олімпійці"
- "Наша команда чудово провела час, навчаючись у школі безпеки, підрозділі МНС. Особливо запам'яталось вдягання і знімання костюмів ОЗК. Хоча ми багато назбирали штрафів, але нам усе дуже сподобалось!" - бортжурнал команди "Нове покоління"
- "Дякую тобі, Патріоте! За відпочинок, за цікаві конкурси, за гарний настрій, за патріотичний дух, за мужність, за нових друзів, за смачну їжу!" - бортжурнал команди "Дружба"
- "Кожен з нас, як кораблик, попливе своїм шляхом. Але всі кораблі повертаються до пристані. Отже, я бажаю кожному з нас рано чи пізно повернутись до пристані під назвою "Табір "Патріот"!" - бортжурнал команди "Укроп"

Отже, усі дружно дякуємо "Патріоту" та тримаємо обіцянку повернутись наступного року! Хай звучить гімн!

Переглядів: 426 | Додав: Хризалида | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024