Субота, 04.05.2024, 11:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Центр дитячої та юнацької творчості
Головна » 2013 » Листопад » 20 » Майстер-клас роботи гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Жива майстерня»
11:30
Майстер-клас роботи гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Жива майстерня»
 
     19 листопада 2013 року на базі Гвардійського НВК відбувся майстер-клас роботи гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Жива майстерня» Центру дитячої та юнацької творчості Хмельницького району.  
   У майстер-класі прийняли участь - Гаврищук Олег Леонідович - заступник голови Хмельницької районної державної адміністрації, Чернюк Яна Анатоліївна - завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької районної державної адміністрації, Данілова Валентина Францівна - начальник відділу освіти молоді та спорту Хмельницької районної державної адміністрації, Нетреба Тетяна Вікторівна - голова  Гвардійської сільської ради, Гіджеліцький Ігор Казимирович - директор
Центру дитячої та юнацької творчості, Ратнікова Реґіна Сергіївна - заступник директора з навчально-методичної роботи Центру дитячої та юнацької творчості, Федоров Юрій Іванович - директор Гвардійського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ст., гімназії.
  Керівник гуртка Буланова Олена Олександрівна працюючи на дані посаді  3 роки є призером Всеукраїнських конкурсів серед педагогів позашкільних навчальних  закладів України на кращі методичні розробки, програми, посібники з предметно-технічного профілю науково-технічного напряму, зокрема дипломом І-го ступеня отримала за посібник до гурткових занять у техніці контурного різьблення, дипломом ІІІ-го ступеня за «Навчальну програму до гурткових занять».
   Специфіка роботи у гуртку характеризується різноманітністю, цікавими та нестандартними підходами до організації навчально-виховного процесу, та кожного гуртківця зокрема.
  Девіз гуртка «Жива майстерня»: «Дивуватись і дивувати». З цим вихованці впорались на всі сто - їх таланти і наполегливість, вироби, що вони демонстрували та здобуті уміння справді вражають. Крім представлення гуртка та його здобутків для гостей було проведено практичний майстер-клас по контурному різьбленню - техніці, що може опанувати кожен. Гості, перебуваючи тимчасово в ролі вихованців гуртка, змогли спробувати свої сили на тренувальних дощечках та у оздобленні справжніх виробів - кухонних дощечок. До проведення майстер-класу були залучені кращі вихованці гуртка «Жива майстерня» - Шендера Костя та Володя, Шупер Діана. Діти з радістю допомагали дорослим, підказуючи та підбадьорюючи. Дух творчості майстерні не залишив байдужим гостей, вони захоплено сприйняли завдання таз честю впорались з ним. Враження про таки дійсно «живу» майстерню декоративно-прикладного мистецтва склались найкращі, керівник гуртка та вихованці отримали безліч приємних компліментів своїм витворам, умінням та праці. Вироби маленьких майстрів дійсно чудові, завітайте до «Живої майстерні» і переконайтесь у цьому!

Переглядів: 1335 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024